Χωρίς αντίτιμο κάθε Τετάρτη τα νοσοκομεία για άπορους και ανασφάλιστους!

0

Εκφράζοντας έμπρακτα την αντίθεσή τους στο «εισιτήριο» των 25 ευρώ που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο για την εισαγωγή των ασθενών, τα νοσοκομεία αποφάσισαν να δέχονται με ελεύθερη είσοδο μία ημέρα της εβδομάδας εκείνους που ανήκουν στις κοινωνικές ομάδες.

«Μόνο διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν να έχουν συγγράψει τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο, που έρχεται σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή και αφορούν τις νέες δραματικές επιβαρύνσεις στους ασθενείς», ήταν τα λόγια του προέδρου της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρη Βαρνάβα, ο οποίος πρόσθεσε ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να καταστήσει τα νοσοκομεία απροσπέλαστα για τους φτωχούς και αδύναμους.

Από την πλευρά του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος κάνει λόγο για την κατεδάφιση των κοινωνικών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

Προηγούμενο άρθροΤην Κυριακή η Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά…
Επόμενο άρθροΨηφίστηκε το Μνημόνιο(Νο3) με ψήφους 153 Υπέρ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.