“Τσουνάμι” ληστειών και κλοπών…

0

Ριφιφί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο με λεία μεγάλης αξίας και μπαράζ ληστειών σημειώθηκαν από χτες το βράδυ στην Αττική.

Στις 20:15 στην Αθήνα, τέσσερις άγνωστοι, εισήλθαν σε κουρείο ιδιοκτησίας αλλοδαπού και αφού τον τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι στο πρόσωπο του αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, τρία κινητά τηλέφωνα καθώς και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Λίγο νωρίτερα, στις 18:05 στην Αθήνα, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 03:00 τα ξημερώματα, σήμερα, άγνωστοι άνοιξαν τρύπα στον τοίχο πρατηρίου υγρών καυσίμων, στο 3ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου, διέρηξαν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Λίγο πριν τις 05:00 το πρωί, άγνωστοι παραβίασαν τα ρολά και έσπασαν τον υαλοπίνακα κοσμηματοπωλείο στη λεωφόρο Κηφισίας 71 στους Αμπελόκηπους, από το οποίο άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν.

Στις 06:50, δύο ένοπλοι άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη πρατηρίου της Shell, όσα χρήματα είχε στο ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Το μπαράζ των ληστειών έκλεισε στις 08:00 το πρωί στην Πέυκη, όπου δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε μεταφορική εταιρεία, στην συμβολή των οδών Καζαντζάκη και Απόλλωνος, απ’ όπου άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Προηγούμενο άρθροΑύξηση δημοτικών τελών η τιμωρία μας…
Επόμενο άρθροΈφυγε ο “δεξιοτέχνης” Τάσος Σοφόπουλος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.