Αύξηση δημοτικών τελών η τιμωρία μας…

0

Για άλλη μια φορά οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν τα «σπασμένα»! Όπως προβλέπει το μεσοπρόθεσμο, σε περίπτωση κακής διαχείρισης των δήμων οι δημότες θα επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους! Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι πολίτες να δουν το τέλος ακίνητης περιουσίας να αυξάνεται σε περίπτωση που διαπιστωθεί απόκλιση της τήρησης του προϋπολογισμού ενός δήμου.

Με τις νέες διατάξεις, θα λειτουργεί σε μηνιαία βάση παρατηρητήριο ελέγχου της εκτέλεσης των προϋπολογισμών των δήμων και των νομικών τους προσώπων. Εάν η απόκλιση ξεπεράσει το 10% των τριμηνιαίων δημοσιονομικών στόχων και εφόσον δεν συμμορφωθεί ο δήμος μετά τις επισημάνσεις του παρατηρητηρίου εντός εξαμήνου, τότε θα υπάγεται αυτομάτως και υποχρεωτικά σε πρόγραμμα εξυγίανσης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού υπάρχει ενδεχόμενο να απαιτηθεί επιβολή επιπλέον τοπικών φόρων και τελών ενώ προβλέπεται και αύξηση σε ήδη υφιστάμενους.

Προηγούμενο άρθροΒ.Βέττος: “Ο Χαλκηδονικός, η δύναμη του Αθλητισμού και ο Βασίλης Φλωροσκούφης!”(Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθρο“Τσουνάμι” ληστειών και κλοπών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.