Σάλος με την μαθήτρια που πήρε αποβολή γιατί σήκωσε τη γροθιά της στην παρέλαση!(video)

0


Σάλος έχει γίνει στην τοπική κοινωνία του Πύργου καθώς στο 2ο Λύκειο Πύργου η διευθύντρια απέβαλε μια 17χρονη μαθήτρια γιατί στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ύψωσε τη γροθιά της σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όπως γράφει και το ilialive.gr η νεαρή κοπέλα δεν είναι η πρώτη φορά παρελαύνει με τη γροθιά σηκωμένη, αφού ανάλογη κίνηση είχε κάνει και την 25η Μαρτίου, αφού είχε παρελάσει υψώνοντας το χέρι και κάνοντας το σήμα της νίκης.

Τότε η διευθύντρια του σχολείου της είχε κάνει απλώς μία παρατήρηση. Η κοπέλα πάντως υποστήριξε «η Λυκειάρχης δεν είναι δικαστής να μοιράζει ποινές. Είναι εκπαιδευτικός και πρέπει να παρέχει γνώσεις».

Προηγούμενο άρθρο“Έφυγε” ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού…
Επόμενο άρθροΕλληνικές εταιρείες θέρμανσης παρήγγειλαν 100.000 ξυλόσομπες από την Τουρκία!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.