Πουλάει… τη Γη σε δημοπρασία!

6

Βλέπουμε κατά καιρούς τρελά και παράξενα αντικείμενα να δημοπρατούνται σε ιστοσελίδες όπως στο eBay ή στο Yahoo Auctions, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος σκέφτηκε… σοβαρά να βγάλει στο σφυρί τον πλανήτη μας.

Η τιμή εκκίνησης ήταν το ευτελές ποσό των 0,89 δολαρίων για να φτάσει σιγά σιγά στο αστρονομικό ποσό των 123 εκατομμυρίων δολαρίων! Ευκαιρία, δηλαδή, όπως κι αν το δει κανείς!

Κι αν σας φαίνεται αστείο (και πώς όχι, δηλαδή!), για τον πωλητή η πώληση της Γης είναι ένα σοβαρότατο θέμα. Στην περιγραφή του προϊόντος, η Γη ορίζεται ως ο «χώρος» που παραχωρήθηκε από τον Θεό στον πωλητή, ο οποίος, μάλιστα, ήρθε στον ύπνο του σαν όνειρο.

Και δεδομένου ότι περνάμε δύσκολες στιγμές, αποφάσισε να την πουλήσει στον πλειοδότη για να βελτιώσει την οικονομική κατάστασή του.

Παρουσιάζει, επίσης, τον πλανήτη μας ως «αυθεντικό» και προειδοποιεί τους πλειοδότες ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής του… προϊόντος μετά την αγορά!

Σημειώνεται ότι ο αέρας και οι κάτοικοι δεν περιλαμβάνονται, ενώ προειδοποιεί τους επίδοξους φαρσέρ, ότι μόνο σοβαρές προτάσεις θα γίνονται δεκτές! Έτσι, αν καταλήξετε σε κάποια προσφορά να είστε πολύ προσεκτικοί.

Γιατί αν υπάρξουν πολλές προσφορές-φάρσες ο πωλητής απειλεί να αποσύρει το «προϊόν» και να κλείσει τη δημοπρασία.

Προηγούμενο άρθροΣωκράτης Ξυνίδης: Ναι, λοιπόν, είμαι «κηπουρός του Παπανδρέου» και…
Επόμενο άρθροΜια όαση ορθοδοξίας στους αιώνες…στο όρος Σινά!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

6 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.