Ιωνικός Α.Σ.: Επιστολή στον ενιαίο φορέα για το κλειστό γυμναστήριο “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου”

0

Αξιότιμε κ Πρόεδρε αγαπητά Μέλη

Οι παρούσες δυσμενέστατες οικονομικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε στην πατρίδα μας και κατ επέκταση  το σωματείο μας,μας υποχρεώνουν να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω.

Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε επωμιστεί ένα τεράστιο οικονομικό κόστος –χωρίς ουσιαστικά να το μπορούμε –σε ένα σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας του γυμναστηρίου Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου .Κατανοούμε απόλυτα την δυσχερέστατη θέση όλων ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ .

Τα κόστη κάθε μήνα που έχουμε για την λειτουργία του γυμναστηρίου είναι για τις δυνατότητες μας τεράστια ,απορρυπαντικά, μεροκάματα για καθαριότητα σε τακτά χρονικά διαστήματα ,χρώματα  για βαψίματα ,εργατικά χέρια για τοποθετήσεις ηλεκτρικών θερμοσιφώνων ,κόστος αγοράς θερμοσιφώνων για όλα τα αποδυτήρια, αγορά … με  μπιτόνια για πετρέλαιο θέρμανσης για την φιλοξενία των ομάδων, λάμπες ,προβολείς κα είναι ένα μέρος εξόδων που κάνουμε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Τα σωστά νοικοκυριά αυτές τις εποχές ζητάνε μία κατανόηση στα παραπάνω προβλήματα  από τους φορείς τους

Εμείς συγκεκριμένα για 18 μήνες ζητάμε όπως η υποχρέωση της ρύθμισης που έχουμε κάθε μήνα των 200,00 Euro ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ και να καταβάλουμε το ποσόν για τους 18 μήνες 25,00 Euro ανά μήνα ( έχουμε εξοφλήσει μέχρι 31/8/2012 βάσει της ομόφωνης απόφασης του Ενιαίου φορέα και της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου για τον συμψηφισμό των δαπανών που είχε κάνει μέχρι τότε  ο Ιωνικός ΑΣ  ) μέχρι να δούμε τι θα γίνει και που θα πάει αυτή η ζοφερή οικονομική κατάσταση .Η υποχρέωση η τρέχουσα  που καταβάλουμε ανά τετράμηνο το 15% στο καθαρό ποσόν των τιμολογίων για τις διαφημιστικές πινακίδες θα συνεχίσει να  καταβάλλεται κανονικά .Το προσωπικό του γυμναστηρίου κκ Κοταβές Ν και Μακρής Κ δίνει ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ , ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .

Σας Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ                            ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΛΛΑΣ

Προηγούμενο άρθροEurogroup: Ξενύχτι… Κουβέντες,,, και μια τρύπα στο νερό!!!
Επόμενο άρθροΈκτακτο Δημοτικό συμβούλιο σήμερα(7.00μμ), για το κλείσιμο(?) του Δήμου Φ.Χ!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.