Η Σχολή Χατζήβεη καινοτομεί!

0
H κ.Μερόπη Χατζήβεη με τον υπ. Γιάννη Ιωαννίδη

Μεγάλη διάκριση έλαβε η Σχολή Χατζήβεη στη δράση «Αριστεία και Καινοτομία στην εκπαίδευση». Η Σχολή Χατζήβεη συμμετείχε στη δράση που υλοποίησε το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων τη σχολική χρονιά 2011-12 καταλαμβάνοντας την 38η θέση από ένα σύνολο 470 έργων  που κατατέθηκαν, αναδεικνύοντας το σχολείο μας στα σχολεία που διακρίθηκαν.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου υπέβαλαν ένα ομαδικό καινοτόμο έργο…

Συγκεκριμένα 18 εκπαιδευτικοί του σχολείου υπέβαλαν ένα ομαδικό καινοτόμο έργο που αφορούσε τις δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν την σχολική χρονιά 11-12 στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης. Το έργο είχε τίτλο «Αξίες για να μεγαλώνουμε, αξίες για να ονειρευόμαστε» και υλοποιήθηκε σε όλα τα τμήματα του σχολείου από το Προνήπιο ως την Στ’ τάξη αναδεικνύοντας το σύνολο του σχολείου μας ως «καινοτόμο».

 

Προηγούμενο άρθροΑπαλλάσσονται από δημοτικά τέλη οι ευπαθείς ομάδες…
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εθελοντών της «Τράπεζας Αγάπης» της Παναγίτσας!(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.