ΕΔΕ Πρωτομαγιάς 2011: Ανακοίνωση Δήμου και δηλώσεις Δημάρχου Ε.Γαϊτανά…

0

20121126-164803.jpg

Η διευρυμένη Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, που διεξήχθη σήμερα Δευτέρα και ώρα 10:30, αποφάσισε την απαλλαγή, λόγω αμφιβολιών των 4 εμπλεκομένων υπαλλήλων, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ για την Πρωτομαγιά του 2011.

Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία με ψήφους 4 υπέρ (κα Γαϊτανά-Αποστολάκη, κ.κ. Μπόβο, Κουτσάκη και Κότσιρα) και 1 κατά (κ. Κόντος), ενώ υπήρξε και μία αποχώρηση, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» κ. Χαράλαμπου Τομπούλογλου.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κα Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη δήλωσε:

«Από τη πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου, υπηρετώ τη θέση στην οποία με εξέλεξαν οι πολίτες της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, με γνώμονα την ηθική ακεραιότητα, την ανιδιοτέλεια και τη διαφάνεια, στοιχεία τα οποία αποδεικνύονται στην πράξη, με την απόφασή μου να συγκαλέσω διευρυμένη εκτελεστική για το πόρισμα της ΕΔΕ της Πρωτομαγιάς, ενώ θα μπορούσα να είχα κλείσει την υπόθεση μόνη μου, όπως ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα.

Δέχτηκα και δέχομαι με υπομονή όλες τις συκοφαντίες και τις λοιδορίες προς το πρόσωπό μου, διότι γνωρίζω, ότι με τους δημοτικούς συμβούλους που ενδιαφέρονται για την πόλη τους, τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους συνεργάτες μου, μπορούμε να πετύχουμε αρκετά από όσα οφείλουμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας, αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν τιμώ μέχρι σήμερα και θα τιμώ για πάντα.

Ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους του Δήμου, θα υπερασπίζομαι μέχρι τελικής πτώσης όσους από αυτούς πιστεύω ότι μοχθούν πραγματικά για το συμφέρον της πόλης.

Το έχω αποδείξει ότι βρίσκομαι δίπλα τους, με τις εισηγήσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο για το «εντέλεσθαι» στις υπηρεσίες προκειμένου να μην αποσταλούν οι λίστες των υπαλλήλων που θέλει η κυβέρνηση να θέσει σε καθεστώς διαθεσιμότητας και για το κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων.

Αυτούς τους υπαλλήλους στήριξα και σήμερα, εισηγούμενη την απαλλαγή όσων εμπλέκονται στην υπόθεση της ΕΔΕ της Πρωτομαγιάς, διότι θεωρώ ότι εφάρμοσαν μία διαδικασία, ίδια με τη διαδικασία που εφαρμόζονταν κάθε χρόνο στην Πρωτομαγιά και επειδή ακόμη, η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να στείλω στο εκτελεστικό απόσπασμα, με κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά τους, κανέναν δημοτικό υπάλληλο που δεν έχει λειτουργήσει με δόλο, επειδή ούτε είμαι, ούτε φιλοδοξώ να γίνω ποτέ δικαστής ή εισαγγελέας κανενός.

Τέλος, για να ξεκαθαρίσω και τις όποιες υπόνοιες αφήνουν ορισμένοι, με προσωπική μου πρωτοβουλία ανέλαβα να αποστείλω το σχετικό πόρισμα της ΕΔΕ στον εισαγγελέα, την προηγούμενη εβδομάδα, στο μοναδικό αρμόδιο «δικαστή» της όλης υπόθεσης.»

Προηγούμενο άρθροΟ Πρωθυπουργός Πέτρος Βούλγαρης…
Επόμενο άρθροEurogroup: Αισιόδοξα αποτελέσματα, Έρχονται 44 δις! Δεν επιβεβαιώθηκαν οι απανταχού “Κασσάνδρες”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.