Δήμος Φ.Χ.: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για τη Λειτουργία «Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης»

0

20121128-000708.jpg

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, στα πλαίσια της δημιουργίας ενός δικτύου κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, σχεδιάζει τη σύσταση και λειτουργία «Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης», τα οποία θα αποτελούνται από τα τοπικά Ιδιωτικά Ιατρεία και Ιατρικά και Διαγνωστικά Κέντρα, που θα προσφέρουν ειδικές παροχές (δωρεάν εξετάσεις, ακτινογραφίες κλπ), σε άτομα που ανήκουν στις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες που διαμένουν στην πόλη μας (άποροι, άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ κ.α.) και πληρούν τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που έχει θέσει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Με τον τρόπο αυτό, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος στοχεύει στην ενίσχυση και εμπέδωση του αισθήματος αλληλεγγύης και ασφάλειας μεταξύ των συνδημοτών μας και καλεί όλους τους ιδιωτικούς φορείς υγείας που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δημιουργία και λειτουργία των «Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης», να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής.

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκε το πρώτο μπαρ στον κόσμο για κωφάλαλους!
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για τη Λειτουργία «Φροντιστηρίων Κοινωνικής Αλληλεγγύης»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.