Η μανία του Τυφώνα κόβει την ανάσα σε όλο τον Κόσμο…(Live Camera)

0

Δεκατέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά, πλημμυρισμένα σπίτια και σήραγγες του Μετρό, καταστροφές σε όλο το συγκοινωνιακό δίκτυο και διακοπή ηλεκτροδότησης σε εκατομμύρια νοικοκυριά, είναι οι εικόνες από τη φονική επιδρομή του Sandy. Οι πρώτες βλάβες εμφανίστηκαν και στον Καναδά όπου 130.000 άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό στο Οντάριο και 34.000 στο Κεμπέκ.

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη, ένας στο Κονέκτικατ, 3 στο Νιου Τζέρσει, δύο στη Φιλαδέλφεια, ένας πολίτης στη Δυτική Βιρτζίνια και ένας στον Καναδά.

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την επέλαση της υπερκαταιγίδας, που πολιορκεί τη Νέα Υόρκη και άλλες πολιτείες.

Σίγουρα οι εξελίξεις ήπιες ή καταστροφικές θα επηρεάσουν την Παγκόσμια κοινότητα και οικονομία:

Δείτε Live τις εξελίξεις:


Προηγούμενο άρθροΓιορτάστε μαζί μας την ημέρα Οδηγισμού 2012 : «Είμαι παιδί, δικαίωμά μου»
Επόμενο άρθροΌλοι οι Ηπειρώτες της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στις Κάλπες!(video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.