Ρέα Τουτουντζή: Η τελευταία ανέμελη ανάμνηση των 90s’! (photos+video)

0

Η single Ρέα ήταν η τελευταία μας ανέμελη ανάμνηση από τη χρυσή δεκαετία του ελληνικού modeling. Ο γάμος της ήταν το σφύριγμα της λήξης.

Aνέβηκε μερικά σκαλιά στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, κλείδωσε καλά το χρονοντούλαπο των 90s και πέταξε το κλειδί στη θάλασσα. Άλλες παντρεμένες, άλλες ήδη χωρισμένες, άλλες απλά γερασμένες. Η Ρέα, με το αγορίστικο μαλλί της, ήταν το αιώνιο σημάδι νεότητας. Μιας νεότητας που παντρεύτηκε και πάει.

Η κατάκτησή της back in the days; Να είναι το άγριο θηλυκό της υπόθεσης. Το ατίθασο κορίτσι που δεν ήθελε να συμβιβαστεί με τους κανόνες. Με τα κλασικά αμερικάνικα πρότυπα της ξανθιάς bimbo. Ίσως γιατί δεν μπορούσε με αυτό το σώμα να είναι. Ίσως γιατί δεν ήθελε ποτέ της να είναι σαν τις άλλες.

Μόνη φορά που μπήκε στο καλούπι και έπαιξε τον ρόλο ήταν στα Καλλιστεία του 2004. Και ξέρεις τι; Τα κέρδισε.

Αυτό τιμούσε ο Έλληνας που γούρλωνε τα μάτια κάθε φορά που έβλεπε το σώμα της γυμνό σε κάποιο από τα ανδρικά περιοδικά. Αυτή την αγριεμένη διάθεση που έβγαζε στις φωτογραφήσεις. Αυτή την αδιαφορία του να αρέσει στους καθωσπρέπει της εποχής.

Ήξερε ανέκαθεν ότι είναι ωραία γκόμενα. Όχι η πιο ωραία. Και γι’ αυτό δεν μπήκε στη διαδικασία να μοιάσει στις άλλες. Είχε την δική της ξεχωριστή ομορφιά.

Αγορίστικη; Έστω…

Η Ρέα έμεινε στην δημοσιότητα. Όχι έκφηλα και ανόητα όπως πολλές της εποχής της. Αλλά διατηρώντας το lifestyle που έμαθε και υπηρέτησε στα 90s. Πολλά club, κοσμικές εμφανίσεις και άλλα παρόμοια.

Αλλά ποτέ δεν σε ξένιζε να την δεις σε ένα μαγαζί. Ποτέ δεν θα την έκρινες, ποτέ δεν θα ασχολιόσουν πολύ. Γιατί πάνω από όλα, η Ρέα Τουτουντζή ήταν χαμηλών τόνων. Ακόμα και στο απόγειο της καριέρας της.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ!

 

Κείμενο-θέμα: Χρήστος Χατζηιωάννου

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Α. Παπανδρέου-Video με το άγριο “Κράξιμο” που έφαγε από ξενιτεμένους Έλληνες στο Βερολίνο!!!
Επόμενο άρθροΔείτε σε Video ολόκληρη την Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.