AEK: Τα είπαν σε ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας, Τσιάρτας – οπαδοί!

0


Η ΑΕΚ… αγνοείται. Μετά από έξι αγωνιστικές στη Superleague παραμένει χωρίς νίκη. Με δυο βαθμούς συγκομιδή είναι βιδωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και άπαντες αναζητούν το γιατί…

Οι απαντήσεις μπορεί να είναι πολλές. Η παντελής απουσία διοίκησης, το μέτριο προς κακό ρόστερ και ίσως η ατυχία, όπως είπε μεσούσης της εβδομάδας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Θωμάς Μαύρος. Το βέβαιο είναι πως η «Ενωση» θα πρέπει να βρει άμεσα λύσεις και προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως ήταν το ραντεβού του Βασίλη Τσιάρτα με καμία δεκαριά οργανωμένους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το βράδυ του Σαββάτου (6/10) ο Τσιάρτας είχε συνάντηση με οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ σε ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας. Λίγες ώρες μετά το νέο πατατράκ με την Κέρκυρα (1-1) ο λογιζόμενος ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ συναντήθηκε με φίλους της «Ενωσης» και συζήτησε τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Φέρεται να παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη και στις μεταγραφές, ωστόσο ζήτησε τη στήριξη όλων, προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να βγουν από το αδιέξοδο, το αγωνιστικό τέλμα, στο οποίο έχουν περιέλθει. Να βρουν το δρόμο τους, να έρθουν τα καλά αποτελέσματα και η ομάδα να μπορέσει να ορθοποδήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Οι οπαδοί φέρονται να δεσμεύτηκαν πως θα στηρίξουν ως το τέλος την ομάδα, όμως ζήτησαν άμεσα αποτελέσματα αρχής γενομένης από το επόμενο ματς. «Σας στηρίζουμε, το βλέπετε, όμως θέλουμε και αποτελέσματα, δεν ζητάμε τώρα τίτλους και διακρίσεις, όμως μας πληγώνει να βλέπουμε την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας», ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν από τους οπαδούς της ομάδας.

Ποια θα είναι η επίδραση αυτής της συνάντησης στην ΑΕΚ; Θα φανεί στο επόμενο ματς. Το βέβαιο είναι πως για ακόμα μία φορά οι φίλοι της «Ενωσης» στηρίζουν τους παίκτες, όπως συνέβη πριν από τα ματς τόσο με Πανιώνιο όσο και με την Κέρκυρα.

sentragoal.gr

Προηγούμενο άρθροΤα παιδιά της Παιγνιοθήκης ΑμΕΑ εγκαινιάζουν την Λέσχη τους, την Δευτέρα!
Επόμενο άρθροΗ “άλωση” του Αιγαίου από τη Τουρκία και η ελληνική σιωπή…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.