Άνοιξε ο τραπεζικός λογαριασμός συμπαράστασης της 15χρονης Μυρτώς! Όσοι μπορούμε να Βοηθήσουμε…

0

Μετά το άρθρο του Fx-news σχετικά με την καθυστέρηση ανοίγματος του λογαριασμού συμπαράστασης από τον Δήμο Φ.Χ. για την άτυχη Μυρτώ (Δείτε ΕΔΩ), λάβαμε σήμερα ενημέρωση από τον Δήμο ότι ο λογαριαμός είναι έτοιμος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Ως Fx-news.gr, καλούμε όποιον συνδημότη μας και όχι μόνο, θέλει να συμπαρασταθεί στον μεγάλο αγώνα της 15χρονης συμπολίτισσας μας να πάει στην τράπεζα και να καταθέσει ότι η προσωπικές του ανάγκες του επιτρέπουν στον λογαριαμό:

Εθνική Τράπεζα 165/952443-65.

Δείτε επίσης: 15χρονη Μυρτώ: Δείτε τα τελευταία νέα για την Μάχη Ζωής που δίνει η νεαρή συμπολίτισσα μας…

Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου του Δήμου για το θέμα:

Στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού Οικονομικής Ενίσχυσης της Οικογένειας της Μικρής Μυρτώς» Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κα Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, σε προσωπική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της 15χρονης Φιλαδελφειώτισσας, Μυρτώς, που πρωταγωνίστησε στο τραγικό συμβάν της Πάρου το περασμένο καλοκαίρι, μετέφερε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, σχετικά με τη δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο θα μπορούν οι δημότες και κάτοικοι της πόλης να στηρίξουν οικονομικά τις προσπάθειες της οικογένειάς, για ανάρρωση του κοριτσιού. Η μητέρα της 15χρονης Μυρτώς, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την πρόθεσή τους, ζήτησε να μην δημιουργηθεί ένας νέος λογαριασμός, αλλά να χρησιμοποιηθεί ο ήδη υπάρχων, ο οποίος εδώ και αρκετό διάστημα δέχεται προσφορές από συνανθρώπους μας. Όσοι/ες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια της μικρής Μυρτώς μπορούν να το πράξουν με κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 165/952443-65.

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Άρωμα Ευρώπης σήμερα στις 8.30μμ στην Νέα Φιλαδέλφεια…
Επόμενο άρθροΗ Σκυλίτσα με τα 1000 πρόσωπα…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.