ΠΡΟΣΟΧΗ! Συνεχόμενες διακοπές ρεύματος λόγω απεργίας της ΔΕΗ!

0

Από σήμερα το πρωί η ΔΕΗ ξεκίνησε τις διακοπές ρεύματος στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα!

Έγιναν πράξη δηλαδή οι προαναγγελλόμενες διακοπές ρεύματος, όπως χαρακτηριστικά είχε προειδοποιήσει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, κ. Φωτόπουλος.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ έχει εξαγγέλλει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, οι οποίες θα εντάσσονται στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων προκειμένου να μην ψηφιστεί το νέο πακέτο περικοπών.
Οι όροι που είχαν τεθεί από τον κ. Φωτόπουλο για να ανασταλεί τις προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης, δεν βρήκαν θετική ανταπόκριση και επομένως, οι νέες διακοπές ρεύματος θεωρούνται δεδομένες.
Μάλιστα, οι επικείμενη κινητοποίηση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ αναμένεται να κοστίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία, καθώς η περσινή αντίστοιχη δεκαήμερη απεργία της ΓΕΝΟΠ ζημίωσε την ΔΕΗ κατά 60εκατομμύρια ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Ένας “Άγιος” Άγγελος να τη σώσει…
Επόμενο άρθροAthens Flying Week 2012:Μάγεψαν οι ακροβάτες των αιθέρων στο Τατόι! (videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.