Στέλιος Μανωλάς: “Αν ο Κώστας πουλούσε ναρκωτικά, θα έφταιγα εγώ;”

0

Στις χθεσινές εκλογές των παλαιμάχων της ΑΕΚ, μεταξύ πολλών, ήταν και ο Στέλιος Μανωλάς, με τον πρώην αμυντικό της Ένωσης, μάλιστα, να αποτελεί και έναν από τους συνομιλητές της βραδιάς.
Όπως βγήκε από τις εκλογές, ο Στέλιος Μανωλάς στην ομιλία του έριξε βολές κατά των προηγούμενων διοικήσεων στην ΑΕΚ, αξίωσε ενότητα σε όλα τα τμήματα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον παίκτη του Ολυμπιακού και ανιψιό του, Κώστα Μανωλάς.
Ο Στέλιος λοιπόν για ακόμα μία φορά αρνήθηκε πως είχε σχέση με την μεταγραφή του Κώστα στην ομάδα του λιμανιού. Φέρεται να είπε μάλιστα την εξής ατάκα: “Δηλαδή, αν ο Κώστας πουλούσε ναρκωτικά, θα έφταιγα εγώ;”

aek365.gr

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση “Σταθμός” του ΣτΕ για τους Δήμους, κάνει άνω-κάτω τον “Καλλικράτη”!!!
Επόμενο άρθροTo Fx-news.gr, συμμετέχει στην Απεργιακή Τετάρτη 17 Οκτωβρίου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.