ΣΕΞ: Τελικά οι γυναίκες φαντασιώνονται τον πρώην τους???

1

Στο 38% ανέρχεται το ποσοστό των γυναικών που παραδέχθηκαν ότι είχαν καλύτερη σεξουαλική ζωή με τον πρώην τους. Όσον αφορά τους άντρες, το ποσοστό έφτασε το 29%. Την έρευνα διεξήγαγε το διαδικτυακό κατάστημα πώλησης σεξουαλικών παιχνιδιών Lovehoney στη Μεγάλη Βρετανία.

Το περιστασιακό σεξ δεν ικανοποιεί καθόλου ούτε τους άντρες ούτε και τις γυναίκες της έρευνας, που είπαν ότι αυτό που κάνει το καλό σεξ είναι η αγάπη και το πάθος.

Στην έρευνα 1.100 άτομα είπαν ότι η σεξουαλική ζωή ενός ατόμου γίνεται καλύτερη όσο μεγαλώνει. Μόνο ποσοστό 7% δήλωσε ότι ο πρώτος τους εραστής ήταν ο καλύτερός τους!

Η σεξολόγος Tracey Cox είπε για το θέμα:

«Οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να παντρεύονται τον σύντροφο με τον οποίο είχαν το καλύτερο σεξ της ζωής τους. Παντρεύονται περισσότερο με βάση πιο… λογικά χαρακτηριστικά, όπως το αν πιστεύουν ότι θα τους είναι πιστός ή καλός πατέρας. Δέχομαι πολλά email από γυναίκες που λένε ότι αγαπούν τους συζύγους τους, αλλά φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ με τους πρώην τους… Τους λείπει το σεξ που έκαναν με τους πρώην τους…».

Προηγούμενο άρθροΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έφτιαξαν πετρέλαιο από αέρα και νερό…
Επόμενο άρθροΧριστίνα Σάμη: Η πρών playmate και Φανατικό μέλος της Χρυσής Αυγής! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.