Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Χαλκηδονικού!

0

H αγωνιστική περίοδος 2012-13 έχει ξεκινήσει όπως και οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών στην ομάδα του Χαλκηδονικού παιδιών  από 5 έως 17 ετών .

Στον Χαλκηδονικό θέλουμε να μυήσουμε τα παιδιά σας στον αθλητισμό , να τα προστατέψουμε και να τα θωρακίσουμε από τις παλιές μάστιγες (ναρκωτικά , εξαρτήσεις ) αλλά και από τις νέες ( απομόνωση- κατάθλιψη ) .

Μαθαίνουμε στο παιδί σας να εξοικειώνεται με αλλά παιδία της ηλικίας του και να συνεργάζεται μαζί τους έχοντας ως αποτέλεσμα  να γίνεται πιο κοινωνικό και να έχει ομαδικό πνεύμα .

Πληροφορίες  καθημερινά  6-8 στο προπονητήριο επί της οδού Παπαφλέσσα και Αχαρνών  “Γ.Παυλάκης “  ή  στο  τηλ. 6938034003 Κος Καβύρης  Αλέξανδρος.

Προηγούμενο άρθροΠρονοιακά επιδόματα στους Δικαιούχους θα δώσουν οι Δήμοι σε λίγες μέρες…
Επόμενο άρθροΑπό Κατάθλιψη πάσχουν 2.000.000 Έλληνες, λόγω της οικονομικής κρίσης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.