Μεγάλη επιτυχία του ανταλλακτικού-χαριστικού παζαριού της λαϊκής συνέλευσης!

0


Την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε το ΠρώτοΧαριστικο – Ανταλλακτικο Παζάρι της Λαϊκής Συνέλευσης Νεας Φιλαδέλφειας – Νεας Χαλκηδόνας.
Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο με συνεισφορά κυρίως σε ρουχισμό και τρόφιμα. Όλοι-ες που παρευρέθηκαν στο Παζάρι ακόμη και κόσμος που πρώτη φορά γνωρίζει τη Λαική Συνέλευση επιβράβευσαν την προσπάθεια η οποία θα συνεχιστεί, με σκέψεις μάλιστα να θεσμοθετηθεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα. Ο αγώνας για την ανατροπή και οι δράσεις αλληλεγγύης, συνεχίζονται.. Το επόμενο ραντεβού μας είναι την Τετάρτη 3 Οκτώβρη στις 19.00 στο χώρο της λαϊκής συνέλευσης ώστε να συζητήσουμε τη συνέχεια των δράσεων αλληλεγγύης.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη έρευνα: Δείτε ποιοι κλάδοι έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση…
Επόμενο άρθροΔείτε τις 12 πιο σέξι Ελληνίδες playmate όλων των εποχών (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.