Επιστολή Γιάννη Μιχελάκη…

0

Η χώρα μας διέρχεται μια πρωτόγνωρη κρίση, η οποία είναι φανερό ότι έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στις ζωές όλων μας.

Τα σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που τη συνοδεύουν έχουν επηρεάσει τόσο βαθιά εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ώστε ο δυναμισμός, το χαμόγελο και η αισιοδοξία που πάντα μας χαρακτήριζαν ως λαό, να έχουν δώσει τη θέση τους στην αγωνία για το αύριο, την ανασφάλεια και την εθνική κατάθλιψη.

Όμως αυτές τις δύσκολες ώρες είναι που πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και δυνατοί, να διαφυλάξουμε την κοινωνική συνοχή και να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να μην διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός.

Πιστεύω ειλικρινά πως η κοινωνική αλληλεγγύη και η ανθρώπινη επικοινωνία είναι οι παράγοντες που μπορούν να λειτουργήσουν ως αντίδοτο στην κρίση και στα προβλήματα που τόσο μας ταλαιπωρούν.

Με αυτές τις σκέψεις θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ξεκίνησε η λειτουργία του πολιτικού μου γραφείου και θα ήταν χαρά και τιμή μου να έχω την ευκαιρία να συναντηθούμε από κοντά για να γνωριστούμε καλύτερα και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Το γραφείο μου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αμερικής 10, 4ος όροφος και τα τηλέφωνα μου είναι 210 3388700 1-2-3, το ΦΑΞ 210 3388704 και το e-mail μου johnmichelakis@parliament.gr.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Μιχελάκης

Προηγούμενο άρθροΜνημόνια… Fast Track στους Δήμους!
Επόμενο άρθροΠ.Αγγελόπουλος: Από την αρχή…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.