ΑΕΚ: Άρωμα Ευρώπης σήμερα στις 8.30μμ στην Νέα Φιλαδέλφεια…

0


Με στόχο να πετύχει όσα και πέρσι και οδηγό τις εμφανίσεις που έκανε την περασμένη χρονιά, η ΑΕΚ ξεκινά την Τετάρτη τις υποχρεώσεις στο CEV Cup υποδεχόμενη την Γαλλική Σες Καλέ (20:30) στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. «Θα το ευχαριστηθούμε» ανέφερε η Κάταλιν Κις.

Πέρσι η ΑΕΚ εκτός από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της, είχε καταφέρει να πάει καλά και στην Ευρώπη και αν δεν είχε πέσει πάνω στην μεγάλη Γαλατασαράι, θα μπορούσε να τα είχε προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου θέλει και φέτος να μπορέσει να πάει όσο γίνεται πιο μακριά, αν και η κλήρωση στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας μόνο εύκολη δεν ήταν. Οι «κιτρινόμαυρες» αρχίζουν από αύριο Τετάρτη (20:30) στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας την προσπάθειά τους και πρώτος τους αντίπαλος (ευχή όλων είναι να μην είναι και τελευταίος), είναι η Γαλλική Σες Καλέ.

Πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα με μόλις τέσσερις γαλλίδες και εννιά ξένες και σίγουρα δεν φαντάζει αλλά είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος που έχει και τον τίτλο του φαβορί στις αναμετρήσεις αυτές, ωστόσο ο στόχος αύριο είναι η νίκη, προκειμένου στις 24/11 που θα γίνει η ρεβάνς να υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης.

Βέβαια εκτός από το υλικό που είναι πολύ καλό, το μεγάλο ατού στην ΑΕΚ θα είναι ο κόσμος ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το κλειστό και να ενισχύσει όσο γίνεται περισσότερο τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου. Όσον αφορά τον αγωνιστικό μέρος, δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς θα παίξει κανονικά και η Χέγιας.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά Αστικού λεωφορείου στην Νέα Φιλαδέλφεια…
Επόμενο άρθροΆνοιξε ο τραπεζικός λογαριασμός συμπαράστασης της 15χρονης Μυρτώς! Όσοι μπορούμε να Βοηθήσουμε…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.