Η Σχολή Χατζήβεη στο ASPNet της Unesco!!!

0


Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, με τον καθιερωμένο αγιασμό, ξεκίνησε άλλη μια δημιουργική χρονιά για τη Σχολή Χατζήβεη.

Η Σχολή Χατζήβεη πιστή στην αποστολή της να προσφέρει πρωτοποριακό και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό έργο, επιλέχθηκε από την Unesco ως ένα από τα 22 σχολεία της Ελλάδας που θα συμμετάσχουν τη διετία 2011-13 στο ASPnet (The Unesco Associated School Project Network).

To ASPnet ιδρύθηκε το 1953 από την Unesco και είναι ένα διεθνές δίκτυο αποτελούμενο από 9000 εκπαιδευτικά ιδρύματα σε 180 χώρες του κόσμου. Τη χρονιά 2013 το δίκτυο γιορτάζει την 60ή του επέτειο ενώ η Σχολή Χατζήβεη την ίδια χρονιά γιορτάζει τα 80 χρόνια λειτουργίας της.

Όλα τα μέλη του δικτύου ASPNet προωθούν με τις δράσεις τους τη διεθνή αλληλοκατανόηση, την ειρήνη, το διαπολιτισμικό διάλογο, την αειφόρο ανάπτυξη και την ποιοτική εκπαίδευση στην πράξη.

Την περασμένη χρονιά η Σχολή Χατζήβεη διοργάνωσε πλήθος δράσεων που προωθούσαν τους στόχους του δικτύου και για τη νέα σχολική χρονιά 2012-13 σχεδιάζονται νέες καινοτόμες δράσεις που θα εξυπηρετούν τους στόχους του ASPnet αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη για μαθητές, δασκάλους και γονείς.

Προηγούμενο άρθροRent now a Greek Island!!! (Special offer)
Επόμενο άρθροPaideia| Ένα Αναρχικό ελεύθερο σχολείο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.