O Πλουσιότερος Δήμαρχος της Ελλάδας στο “Στόχαστρο” του ΣΔΟΕ!

0

Τον πλουσιότερο δήμαρχο της χώρας, με δηλωθέν εισόδημα το 2011 πάνω από 320.000 ευρώ έχει βάλει στο στόχαστρό του το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για γνωστό ανά το πανελλήνιο δήμαρχο μεγάλου δήμου της χώρας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή του και μετά το ασυμβίβαστο που θέσπισε ο «Καλλικράτης» από 1.1.2011 εξακολουθεί να δηλώνει τεράστια εισοδήματα.

Μάλιστα,  το συγκεκριμένο εισόδημα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε από την μεγάλη ακίνητη περιουσία που διαθέτει ο εν λόγω αιρετός.

«Short list» από τους  500

Να σημειωθεί  ότι στη λίστα του ΣΔΟΕ με τα 32 πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται και αυτοδιοικητικοί (γίνεται λόγος για έξι ή εφτά): δήμαρχοι ή πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι ή πρώην αντιδήμαρχοι, πρώην νομάρχες και πρώην αντινομάρχες αλλά και πρώην (διορισμένοι) περιφερειάρχες.

Πρόκειται στην ουσία για τη short list των περίπου 500 πολιτικών προσώπων (αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, βουλευτές κλπ)  και  ανώτερων, κυρίως,  κρατικών λειτουργών για τους οποίους είχε ξεκινήσει έρευνα όταν ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ ήταν ο εισαγγελέας Ι. Διώτης.

αυτοδιοίκηση

Προηγούμενο άρθροΣτην “Φυλακή” Καθηγητές & μαθητές που κάνουν χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία!
Επόμενο άρθροΘέμα στην Βουλή μέσω Fx… το 3ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.