Μαφιόζικη δολοφονία Ιερέα… μικρού χωριού του Πύργου!!!(video)

1

Σοκ έχει προκληθεί στην Ηλεία από την είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα του χωριού Πυρά, πατέρα Αθανασίου Αυγερόπουλου.

Η είδηση της τραγικής δολοφονίας του, συγκλόνισε τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του στη Φωκίδα, όσο και τα γειτονικά χωριά όπως το Μαυρολιθάρι όπου επίσης λειτουργούσε. Συγκλονισμένοι φίλοι και συνεργάτες του στην μητρόπολη Φωκίδας, δεν μπορούν να πιστέψουν το τέλος του άτυχου ιερέα που ήταν άριστος οικογενειάρχης ενώ διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα στα Πυρά. Τα παιδιά του είναι μικρά και πηγαίνουν σχολείο στην Γραβιά.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr το ζευγάρι είχε φύγει απο συγγενικό τους σπίτι στο Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας και κατευθυνόταν προς την Ζαχάρω για να πιούν καφέ και να κάνουν ανάληψη απο την Τράπεζα.

Στην διαδρομή και μετά απο την διασταύρωση της Κρέστενας σταμάτησαν σε πλάτωμα αριστερά του δρόμου για την φυσική τους ανάγκη.

Η σύζυγος του ιερέα βρισκόταν σε απόσταση απο το αυτοκίνητο και μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς έσπευσε στο σημείο για να δεί τι συμβαίνει.

Αντίκρισε τον άνδρα της αιμόφυρτο δίπλα απο το αυτοκίνητο έξω απο τη θέση του συνοδηγού.Οι δύο άγνωστοι όταν την αντιλήφθηκαν τράπηκαν σε φυγή με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Tο πτώμα φέρει πολλαλλές κακώσεις σε θώρακα,κεφαλή και τράχηλο απο πυροβόλο όπλο σύμφωνα με την ιατροδικαστή του νοσοκομείου Ρίου Αγγελική Τσιόλα που βρέθηκε στο σημείο για την αυτοψία.

Προηγούμενο άρθροΔήμοι: Στην “Πόρτα εξόδου” 5.000 εργαζόμενοι και σε ιδιώτες η καθαριότητα???
Επόμενο άρθροΟ Έλληνας Δημήτρης Κόμνος στους κορυφαίους του «The chance» της Nike!!!(video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.