Ο Έλληνας Δημήτρης Κόμνος στους κορυφαίους του «The chance» της Nike!!!(video)

0

Ένας 19χρονος έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται μεταξύ των 16 νικητών της εκδήλωσης «The Chance 2012». Ο Δημήτρης Κόμνος από τον Βόλο επελέγη στους κορυφαίους από τον επικεφαλής της Ακαδημίας Nike, κ. Τζίμι Τζίλιγκαν και ομάδα προπονητών και θα διεκδικήσει το μεγάλο βραβείο ενός συμβολαίου με την Ακαδημία Nike, έπειτα από περιοδεία που θα κάνει με τους υπόλοιπους «εκλεκτούς» σε μερικές από τις κορυφαίες ομοσπονδίες, συλλόγους και εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο.

Ο Κόμνος δήλωσε μετά την επιλογή του: «Το The Chance ήταν η απόλυτη εμπειρία για εμένα, ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά μεγάλους διεθνείς ποδοσφαιριστές, όπως ο Ινιέστα και ο Πικέ αλλά και να αθληθούμε σε εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Το The Chance ήταν συνολικά ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με τεχνικούς και συμμετέχοντες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Το ταξίδι όμως δεν τελειώνει εδώ, συνεχίζουμε δυνατά από Ιανουάριο, που θα φύγουμε για το The Chance world tour, στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες στον κόσμο».

Οι 16 φιναλίστ θα προπονηθούν και θα παίξουν με αντιπάλους ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς ομάδες Νέων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους και η Αμερικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ενώ θα βρίσκονται και υπό τη στενή παρακολούθηση των προπονητών του ομίλου αλλά και κορυφαίων ανιχνευτών ταλέντων με την ελπίδα να εξασφαλίσουν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Κατά την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού έμειναν 26 νεαροί παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν στον ημιτελικό στο «Μίνι Εστάδι» της Μπαρτσελόνα με διαιτητή τον Αγγλο κ. Χάουαρντ Γουέμπ, προκειμένου να επιλεγεί η τελική 16άδα.

Ο κ. Τζίλιγκαν, αφού συνεχάρη τους παίκτες που προκρίθηκαν, δήλωσε: «Από τους 100.000 νέους ποδοσφαιριστές που δήλωσαν συμμετοχή στο TheChance, αυτοί είναι οι 16 καλύτεροι και ανυπομονώ να δουλέψω με τον καθένα χωριστά. Πρέπει να απολαύσουν τη στιγμή αλλά έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους. Πρόκειται να κάνουν ένα απίστευτο ταξίδι και να παίξουν με μερικές από τις καλύτερες ομάδες Νέων στον κόσμο».

Τα ονόματα των νικητών ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια δείπνου με καλεσμένο τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας, αρχηγό των Τρικολόρ και πρέσβη του «The Chance» κ. Λοράν Μπλαν, ο οποίος δήλωσε: «Αυτοί οι παίκτες έχουν το ταλέντο να προοδεύσουν και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Το The Chance έδωσε σε αυτούς τους νέους μια μοναδική ευκαιρία και μπορεί να τους δούμε και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθούν τα ονόματα των 16 καλύτερων παικτών του The Chance
#32 Dimitris Komnos, Greece
#8 Wallace Camilo, Brazil
#27 David Fernandes, France
#83 Bubakary Sonko, Sweden
#77 Melusi Zulu, South Africa
#72 Petar Golubovic, Serbia
#79 Gonzalo  Balbi, Spain
#100 Brian Iloski, United States
#92 Jose Figura, United Kingdon
#7 Dario Van Den Buijs, Belgium
#76 Teboho Charlie Tsotetsi, South Africa
#41 Ryosuke  Kinoshita, Japan
#68 Kirill Laptev, Russia
#78 Saifeddine Alami Bazza, Spain
#6 Ismail H’Maidat, Belgium
#39 Marco Di Lauro, Italy

Προηγούμενο άρθροΜαφιόζικη δολοφονία Ιερέα… μικρού χωριού του Πύργου!!!(video)
Επόμενο άρθροΒ.Βέττος: Οι μπράβοι της διπλανής πόρτας Νο1!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.