Τ.Κατσάρης: Οι αμαρτίες των ηλικιωμένων!

0

Στις δύσκολες μέρες που όλοι μας περνάμε, με άγρια μέτρα και φτώχεια παντού γύρω μας, οι συμπαθέστατοι συνταξιούχοι ετοιμάζονται να δεχτούν άλλο ένα τεράστιο πλήγμα και απορίας άξιο είναι πως θα επιβιώσουν πλέον.

Είναι όμως άμοιροι των ευθυνών τους;

Θα θυμίσω ότι την σημερινή κυβέρνηση την ενίσχυσαν με την ψήφο τους άνθρωποι μεγάλης ηλικίας.

Στις πρόσφατες εκλογές της χώρας μας οι ηλικιωμένοι έδωσαν απλόχερα την ψήφο τους σε ΝΔ (διπλασίασε τα ποσοστά της σε ηλικίες άνω των 55 ετών) και ΠΑΣΟΚ (παρουσίασε σταθερότητα ως προς τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους)

Προς τι οι διαμαρτυρίες κατόπιν εορτής;

Ποιος ήταν ο πραγματικός κίνδυνος για την σύνταξη τους, αποδεικνύεται περίτρανα τώρα.
Δυστυχώς την νύφη για αυτήν τους την επιλογή, την πληρώνουμε επίσης οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μισθωτοί.
Εύχομαι πλέον να έχουν καταλάβει και οι ίδιοι το που μας οδήγησαν!
Στην σημερινή Ελλάδα, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φωνάζει «δεν ήξερα», «με κοροϊδέψανε» κλπ έχουμε όλοι ευθύνη για τις αποφάσεις που λαμβάνουμε.

Ελπίζω οι μεγαλύτεροι που έχουν την ωριμότητα να μας δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, να λειτουργήσουν σοφότερα στο μέλλον!

Προηγούμενο άρθροO Μωάμεθ Β’ ο Πορθητής “Άλωσε” την Αθήνα!!!
Επόμενο άρθροΑπόφαση-σταθμός από Πρωτοδικείο για τα υπερΧρεωμένα νοικοκυριά!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.