Τρομερά επεισόδια με 64 τραυματίες και 28 συλλήψεις στις διαδηλώσεις της Μαδρίτης!(videos)

0

6.000 Μαδριλένοι πολιόρκησαν τη Βουλή. Αλλά η διαδήλωση της “25ης Σεπτέμβρη” όπως την ονόμασαν τα ισπανικά ΜΜΕ αμαυρώθηκε από σοβαρά επεισόδια, 64 τραυματίες και 28 συλλήψεις.

Η νύχτα στη Μαδρίτη ήταν άγρια.

Η σκληρότητα των αστυνομικών, ένας κάνει κεφαλοκλείδωμα σε μια γυναίκα. Άλλοι περικυκλώνουν έναν διαδηλωτή και τον χτυπούν. Ένας εστιάτορας εκλιπαρεί τους διαδηλωτές να σταματήσουν να πετούν πέτρες στο μαγαζί του. Ένας διαδηλωτής μένει μόνο με τα εσώρουχα. Είναι το πρόσωπο της Μαδρίτης χωρίς ελπίδα, όπως γράφει το πλακάτ που κρατά στα χέρια του.

Αυτό που δε φαίνεται σε όλα αυτά, είναι οι πλαστικές σφαίρες που δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν οι αστυνομικοί για να διαλύσουν τους διαδηλωτές…

Δείτε τα videos:

Προηγούμενο άρθροΕργαζόμενοι ΟΤΑ και Δήμαρχοι μαζί… στην Απεργία σήμερα!
Επόμενο άρθροNέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ No3: “Κλείδωσαν” τα μέτρα του “Θανάτου”! Δείτε τα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.