Τι θα γίνει τελικά με την μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού(Σπαθάρη)???

0

5 μέρες…. από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και το θέμα της μεταφοράς των μαθητών του “πολύπαθου” 1ου Δημοτικό Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας(Σπαθάρη) είναι στον αέρα…

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναλυτικά αποκαλύψει όλο το ιστορικό της υπόθεσης!(δείτε ΕΔΩ)

Σήμερα 5 μέρες επαναλαμβάνουμε, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς τα δεδομένα έχουν ως εξής:

1. Τα Αστικά λεωφορεία του δήμου που κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. για μετατροπή τους σε ικανά να μεταφέρουν τους μαθητές… είναι έτοιμα εδώ και καιρό!!! Οι ζώνες ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί στα καθίσματα και των 3 λεωφορείων!!!

2. Τα Αστικά λεωφορεία ακόμα και σήμερα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ… γιατί δεν τα πήγε κανείς για να περάσουν!!!

3. Δεν έχει γίνει έως σήμερα καμιά  ενημέρωση-ανακοίνωση από τον Δήμο για να εξηγήσει τι συμβαίνει με το θέμα, τι προβλήματα έχει κλπ…

Μήπως την Δευτέρα 10/09, μια μέρα δηλαδή πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου και κάτω από την ασφυκτική πίεση του χρόνου… θα δούμε κάποια ανακοίνωση:  ότι “λόγω των δυσκολιών κλπ…,  που αντιμετωπίσαμε με τα αστικά λεωφορεία του Δήμου κλπ… Ο δήμος προχώρησε στην προσωρινή μίσθωση ιδιωτικών λεωφορείων κλπ…, για να μπορέσει να μεταφέρει τους μαθητές κλπ… Ελπίζουμε ότι σύντομα θα ξεπεραστούν τα προβλήματα με τα αστικά λεωφορεία και θα, θα… θα !!!”

Και φυσικά “ουδέν μονιμότερων του προσωρινού” και “τους κατάπιαμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους“!!!

Δυστυχώς όμως για κάποιους, θα υπάρχει συνέχεια…


 

 

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Παπουτσάκη: Κρητικό…Τυπάκι ! (photos)
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Πάλι θέμα μίσθωσης λεωφορείων για το 1ο Δημοτικό σχολείο… στο Δ.Σ. της Δευτέρας!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.