“Τα όργανα άρχισαν!”: Λουκέτο ο Δήμος Αχαρνών λόγω στάσης πληρωμών!

8


Κλειστός επ΄ αόριστον θα παραμείνει ο δήμος Αχαρνών, λόγω αδυναμίας του να καταβάλει μισθούς και να καλύψει τις πάγιες λειτουργικές δαπάνες του.

Την απόφαση αυτή έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης την Πέμπτη το βράδυ σε έκτακτη συνεδρίασή του. Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του δήμου  αναφέρονται επί λέξει τα εξής: «Ο Δήμος Αχαρνών σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβούλιου θα παραμείνει κλειστός επ’ αόριστον μέχρι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα. Ζητάμε συγγνώμη από τους δημότες για την ταλαιπωρία που υφίστανται».

Εφεξής ο δήμος θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσίες καθαριότητας θα λειτουργούν μόνο για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία. Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί ή θα μεταταχθεί, καθώς ο δήμος Αχαρνών δεν έχει πλεονάζον προσωπικό. Συγχρόνως, ζητήθηκε να αποσυρθεί το έγγραφο, που αφορά τα επίμαχα σημεία για μετατάξεις σε άλλους οργανισμούς, μελών του προσωπικού του δήμου…

Να δούμε ποιος θα πάρει σειρά…

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση-σταθμός από Πρωτοδικείο για τα υπερΧρεωμένα νοικοκυριά!!!
Επόμενο άρθροΔείτε τις Νέες Δημοσκοπήσεις: 3ο Κόμμα η Χρυσή Αυγή!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ?Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ,ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ,ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΛΕΟΝ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ,ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

  2. και τι γινεται αν δηλωσε πτωχευση?οκ το ενα το καταλαβαιμω δεν θα πληρωσει τους εργαζομενους αλλα ολα τα αλλα κεπ δηλ κτλ που ο κοσμος εκει θελει χαρτια τι γινεται?και μπορουν να παρουν απο αλλους δημους χαρτια πιστοποιητικα κτλ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.