Ο Χάρης Τομπούλογλου εκλεγμένος Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων!!!

2

20120913-172911.jpg

Μεγάλη προσωπική επιτυχία για τον Χάρη Τομπούλογλου αλλά και για την Πόλη της
Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας…

Ο κ. Τομπούλογλου με 9 ψήφους Υπέρ και από τα 9 μέλη του Δ.Σ. του μεγάλου Νοσοκομείου παίδων ¨Αγλαΐα Κυριακού¨, θα είναι Πρόεδρος του!

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος με την παράταξη “Καλημέρα όμορφη πόλη”, όχι μόνο εξελέγη παμψηφεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και με την ομόφωνα θετική ψήφο και των εκπροσώπων των εργαζομένων!

Ο κ. Τομπούλογλου, μετά από πρόταση της Διεύθυνσης του Εθνικού Συμβουλίου Κληροδοτημάτων και με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ορίστηκε ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τη διαθήκη της Αγλαΐας Κυριακού.

Ο κ.Τομπούλογλου δεν θα εισπράττει μισθό κατόπιν επιθυμίας του.

Του Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.

 

Προηγούμενο άρθροΔείτε στο Αποκλειστικό Video του Fx©: Δήμαρχος Ε.Γαϊτανά:→ “Ότι είναι Νόμιμο είναι και Ηθικό”, Λεωφορεία 1ου Δημοτικού & άλλα “Γλέντια”!!!
Επόμενο άρθροRent now a Greek Island!!! (Special offer)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.