Οι εργαζόμενοι στους δήμους προσφεύγουν στο ΣτΕ!

1

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει η ΠΟΕ-ΟΤΑ (Πανελλήνια Ένωση Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικών Αυτοδιοίκησης) κατά του «κουρέματος» των αποθεματικών ασφαλιστικών ταμείων (ΤΠΔΥ, ΤΕΑΔΥ, ΟΠΑΔ).

Επίσης, σχεδιάζει να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) και στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της «η ενέργεια αυτή, της κυβέρνησης και της τρόικας για την αναδιάρθρωση του χρέους, αποτελεί μια ευθεία επίθεση στην περιουσία των χαμηλόμισθών εργαζομένων που παραβιάζει κατάφωρα όχι μόνο την αίσθηση περί Δικαίου, αλλά και βασικούς κανόνες του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού».

Προηγούμενο άρθροΔείτε τις Νέες Δημοσκοπήσεις: 3ο Κόμμα η Χρυσή Αυγή!!!
Επόμενο άρθρο“Συγκλονιστικό” Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ για την Παιδεία, στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα! (Fxmy-Tv)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.