Με εξελιγμένο πολεμικό εξοπλισμό… κυνηγούσαν αγριογούρουνα!

0

Πολεμικό εξοπλισμό που παραπέμπει σε τρομοκρατική οργάνωση χρησιμοποιούσαν τέσσερις άνδρες για να κυνηγήσουν αγριογούρουνα στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ethnos.gr οι λαθροκυνηγοί, ηλικίας από 55 έως 71 ετών, παγίδευσαν δασική έκταση για την εξόντωση αγριογούρουνων χρησιμοποιώντας τουφέκι που ήταν προσαρμοσμένο πάνω σε τρίποδα, με διόπτρα νυκτός και σιγαστήρα.

Υπάλληλοι της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και του Δασαρχείου Αρναίας αντιλήφθηκαν τον εξοπλισμό, ωστόσο οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, μεταξύ άλλων στο σημείο βρέθηκαν επιτραπέζιο ρολόι με προσαρτημένο αυτοσχέδιο ηλεκτρικό κύκλωμα, αυτοσχέδιος μηχανισμός από ξύλο, ελατήρια, μεταλλικά ελάσματα, καλώδια και πετονιές, διόπτρα, καλώδιο συνολικού μήκους 150 μέτρων, φακοί, κλαδευτικά πριόνια, μαχαίρια, πένσα, μονωτικές ταινίες, μικρή κεραία με καλώδιο κι ένα υφασμάτινο σακίδιο που περιείχε τροφή.

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία σε τροχαίο για τέσσερις 20χρονους φίλους…
Επόμενο άρθροΟι Δήμοι και… για τα σαραβαλάκια!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.