Εξαφανίζουν τις προτομές αγαλμάτων!!!

0

Νέα… μόδα. Κυκλώματα αφαιρούν μπρούτζινες προτομές από δρόμους και πάρκα της Αθήνας για να τις οδηγήσουν σε χυτήρια και να αποκομίσουν το αντίστοιχο κέρδος. Ο χαλκός, άλλωστε, είναι το τρίτο πολυτιμότερο μέταλλο μετά τον χρυσό και το ασήμι.

Μάλιστα, στο Τμήμα Γλυπτών και Μνημείων της Διεύθυνσης Κοινοχρήστων Χώρων του δήμου Αθηναίων δεν προλαβαίνουν να συντάσσουν εκθέσεις προς τη νομική υπηρεσία του Δήμου για νέα κρούσματα.

Το πιο πρόσφατο είναι η κλοπή της προτομής του εθνικού ήρωα της Κούβας, Χοσέ Μαρτί, στην πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας…

Μην ξεχνάμε και την εξαφάνιση του χάλκινου μνημείου του γλύπτη Ζάχου Μπεκιάρη, αφιερωμένο στην Εθνική Αντίσταση, που βρίσκεται επί της ομώνυμης πλατείας στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Δείτε ΕΔΩ σχετικά!

Προηγούμενο άρθροΑπολύθηκε από την ΑΕΚ ο Βλάχος- Αποχωρεί και ο Μαύρος
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Ένας “Άγιος” Άγγελος να τη σώσει…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.