Απολύθηκε από την ΑΕΚ ο Βλάχος- Αποχωρεί και ο Μαύρος

0

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά και την ήττα από τον Πανιώνιο.

Παρά την διαφωνία του Θωμά Μαύρου για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν το «διαζύγιο» με τον Έλληνα προπονητή.

Κατόπιν του «αδειάσματος» λοιπόν, ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε ότι αποχωρεί κι εκείνος.Μάκης Χάβος και Άγγελος Αναστασιάδης τα πρώτα ονόματα που ήδη ακούγονται για τον πάγκο.Οι «φωνές» στο ΔΣ της ομάδας μετά και την ήττα στην Νέα Σμύρνη που έφερε την ΑΕΚ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα που ζητούσαν την απομάκρυνση του Βλάχου από τον πάγκο της ομάδας, αυξάνονταν όσο περνούσε η ώρα… Και τελικά η μπάλα πήρε ολόκληρο το τεχνικό τιμ της ομάδας αλλά και τον Χρήστο Κωστή που είχε αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού.

Τα μέλη της διοίκησης είχαν επικοινωνία μεταξύ τους και αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση προκειμένου να «συνέλθει» η ομάδα είναι το «διαζύγιο» με τον Βλάχο. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θωμάς Μαύρος, του οποίου ήταν προσωπική επιλογή ο Έλληνας τεχνικός, δεν ήταν σύμφωνος με μία τόσο… βιαστική απόφαση (όπως τη χαρακτήρισε) καθώς θεωρούσε ότι δεν πρέπει πάνω σε τόση ένταση να ληφθεί μία τόσο σοβαρή απόφαση.Αυτό βέβαια, φαίνεται ότι δεν επηρέασε την απόφαση των μελών του ΔΣ που κατέληξαν στην απομάκρυνση Βλάχου.

Όπως ήταν εύλογο λοιπόν -κατόπιν όλων αυτών- ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεώρησε πως «αδειάστηκε» και με δήλωσή του στο «aek365» δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αποχωρήσει κι εκείνος από την ομάδα.Όσο για το θέμα του προπονητή, είναι ακόμα πολύ νωρίς, ωστόσο ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Αυτά είναι του Μάκη Χάβου (που ήταν μάλιστα σήμερα στην Νέα Σμύρνη) και πολύ περισσότερο του Άγγελου Αναστασιάδη, οι ικανότητες του οποίου χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τα μέλη του ΔΣ.

Προηγούμενο άρθροΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ στην Νέα Φιλαδέλφεια!
Επόμενο άρθροΕξαφανίζουν τις προτομές αγαλμάτων!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.