Γήπεδο ΑΕΚ: Ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τα τελευταία γεγονότα

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Φιλαδέλφεια 28/02/2017

Το κλίμα τρομοκρατίας και πειθαναγκασμού που προσπαθούν να επιβάλλουν στην πόλη μας κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται οπαδοί της ΑΕΚ, καταδικάζουν έντονα η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες του Δήμου μας. Εγκληματικές ενέργειες που ντροπιάζουν τις δημοκρατικές μας παραδόσεις δεν γίνονται ανεκτές. Η πολιτεία και κάθε θεσμικό της όργανο, έχουν την υποχρέωση να προστατέψουν τη ζωή και την περιουσία των πολιτών, πριν να είναι αργά. Η στοχοποίηση ανθρώπων, η αυτοδικία και η δια της βίας επιβολή των όποιων απόψεων και θέσεων με «Φάπες» και μουτζούρες στους τοίχους του Δημαρχείου, αποτελούν έκνομες ενέργειες, που δεν έχουν καμιά σχέση με τη δημοκρατία και το νομικό μας πολιτισμό και πρέπει να αντιμετωπιστούν από την Πολιτεία άμεσα και οριστικά. Το Υπουργείο και η Περιφέρεια τέλος, έχουν το χρέος να προχωρήσουν τάχιστα στην οριστικοποίηση των διαδικασιών που σχετίζονται με την κατασκευή του γηπέδου σε άμεση συνεννόηση και αγαστή συνεργασία με το Δήμο.

Η Συντονιστική Επιτροπή.

 

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφορεί! Δείτε το πρωτοσέλιδο της νέας Fx-news!
Επόμενο άρθροΗ πόλη μας ΔΕΝ αντέχει άλλο “ΠΟΛΕΜΟ” για το Γήπεδο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.