Συρία: 25 Κούρδοι μαχητές νεκροί από τουρκικές επιδρομές (video)

0

Στόχους του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού της Συρίας (YPG ) έπληξαν τα τουρκικά μαχητικά στην Τζαρμπλούς της Συρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας από τις επιδρομές σκοτώθηκαν 25 μαχητές των δύο οργανώσεων ενώ καταστράφηκαν και πέντε κτίρια, που χρησιμοποιούσαν για τις επιχειρησιακές τους δραστηριότητες.

Ο τουρκικός στρατός ισχυρίζεται ότι δεν έχουν πληγεί άμαχοι από την στρατιωτική δραστηριότητα, που έχει αναπτύξει, αν και οργάνωση, που καταγράφει τα τεκταινόμενα υποστηρίζει ότι έχουν σκοτωθεί 35 άμαχοι.

Ταυτόχρονα οι επίγειες δυνάμεις της Τουρκίας μετρούν την πρώτη απώλεια στις τάξεις τους.

Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε κι άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από την επίθεση με ρουκέτες των τριών κουρδικών οργανώσεων στην Ιεράπολη ή Μανμπίτζ όπως αποκαλείται σήμερα και βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 15 χιλιομέτρων νότια της Τζαραμπλούς.

ΠΗΓΗeuronews.com
Προηγούμενο άρθροΤΕΛΟΣ οι Πανελλήνιες εξετάσεις!
Επόμενο άρθροΧαλκηδονικός: Νέα διοίκηση, νέος προπονητής, πολλά όνειρα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.