Εντοπίστηκε η σορός του Φιλαδελφειώτη κυβερνήτη του ελικοπτέρου…

0

toylitsisΣε μια χαράδρα της Κινάρου εντόπισαν πριν λίγο οι ομάδες έρευνας του Π.Ν την σορό του Φιλαδελφειώτη υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση, κυβερνήτη στο μοιραίο ελικόπτέρο ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου, με αποτέλεσμα των θάνατο των τριών μελών του πληρώματος.

Από νωρίς το πρωί ομάδες της ΕΜΑΚ και βατραχανθρώπων,  είχαν διανυκτερεύσει στην περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, τα οποία λόγω της σφοδρής σύγκρουσης διασκορπίστηκαν σε μια περιοχή 300 μέτρων.

Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις με αφορμή το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ-212, που συνετρίβη στην Κίναρο, και στο οποίο χάθηκαν οι τρεις χειριστές του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Οι σοροί των δύο μελών του πληρώματος που εντοπίσθηκαν χθες θα μεταφερθούν σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για νεκροψία-νεκροτομή.  Αρμόδια επιτροπή έχει ήδη αναλάβει το έργο της διερεύνησης των ακριβών αιτίων του δυστυχήματος.

Προηγούμενο άρθροΦιλαδελφειώτης ο αγνοούμενος κυβερνήτης του ελικοπτέρου που έπεσε στη νήσο Κίναρο!
Επόμενο άρθροΜαθητής του 3ου ΓΕΛ Ν.Φ. (Πολυκλαδικό) ο ήρωας υποπλοίαρχος Τάσος Τουλίτσης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.