Η “Απαγορευμένη φωτογράφιση” με γυμνές καθημερινές γυναίκες στη φύση! (photos)

0

nude-Mathilde-Grafstrom-denmark-mainΜία έκθεση φωτογραφίας όπου απεικονίζονται ολόγυμνες γυναίκες σε διάφορες πόζες στη φύση, που σκοπό έχει την καταπολέμηση της αρνητικής εικόνας που έχουν για το εαυτό τους, απαγορεύτηκε στην Κοπεγχάγη.

Η φωτογράφος Mathilde Grafstrom απαθανάτισε καθημερινές γυναίκες γυμνές στη φύση. Γυναίκες που δεν έχουν τις αναλογίες μοντέλου και θέλησαν να πάρουν μέρος στην έκθεση που ετοίμασε με τίτλο “Θηλυκή ομορφιά”.

Πρόκειται για μια εκπληκτική από άποψη τέχνης, φωτογράφιση. Παρά το απροκάλυπτο γυμνό, σε καμία περίπτωση δεν είναι χυδαίο και το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Απορούμε, πως μια δυτική φιλελεύθερη χώρα όπως η Δανία, απαγόρευσε τη φωτογράφιση…

“Τραβάω τις φωτογραφίες μου για να δείξω στις γυναίκες ότι είναι πιο όμορφες από ότι νομίζουν”, δηλώνει η Grafstrom η οποία ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών που έχουν ανασφάλειες για το σώμα τους.

Η καλλιτέχνης είχε πρόθεση να εκθέσει τις φωτογραφίες της στην κεντρική πλατεία της Κοπεγχάγης αλλά η αστυνομία δεν της έδωσε τη σχετική άδεια.

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι φωτογραφίες μπορεί να είναι προσβλητικές”, απαντά η φωτογράφος στην απαγόρευση των αρχών.

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή της Mathilde Grafstrom, με την υποσημείωση ότι είναι, άκρως ακατάλληλη για ανηλίκους!!! Εαν είστε ενήλικος και πάνω από 18 ετών κάντε κλικ για να δείτε τη συλλογή⇒ ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΕκλογές ΝΔ: αποτελέσματα στη Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΕκλογές ΝΔ: Τα αποτελέσματα στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.