Μαραθώνιος Αθήνας: Ρεκόρ συμμετοχών – Έλληνας ο νικητής!

0

gkpkrΟ 33ος Μαραθώνιος Αθηνών προ(σ)κάλεσε

43.000 δρομείς φόρεσαν τα αθλητικά τους, για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Το νούμερο αυτό συνιστά αριθμό-ρεκόρ, γεγονός που δείχνει ότι το ενδιαφέρον για την αθλητική διοργάνωση ολοένα και αυξάνεται. Μάλιστα, μεταξύ των συμμετεχόντων βρίσκονταν 6.500 ξένοι υπήκοοι, προερχόμενοι από περισσότερες από 100 χώρες όλου του κόσμου.

Ο αριθμός είναι σημαντικά μεγαλύτερος από τον περσινό (περίπου 1.500 περισσότεροι αθλητές), κάτι που σημαίνει πως, εάν γίνουν οι απαραίτητες προωθητικές ενέργειες, η χώρα μας μπορεί να κατασταθεί ως ένας σημαντικός προορισμός για αθλητικό τουρισμό παγκοσμίως.

‘Όπως και πέρυσι, οι πρώτοι που τερμάτισαν στα 10 χιλιόμετρα ήταν ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Καρακατσάνη. Ο Χριστόφορος Μερούσης ήταν ο νικητής της κλασικής διαδρομής των 42 χιλιομέτρων, με χρόνο 2:21:22, ενώ ακολούθησαν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος και 3ος ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης. Νικήτρια στις γυναίκες η Μινόρι Χαγιακάρι από την Ιαπωνία.

Προηγούμενο άρθροΜαραθώνιος Αθήνας: Βίντεο με την εκπληκτική τελετή έναρξης στον Τύμβο του Μαραθώνα
Επόμενο άρθροΠέντε χρόνια χωρίς τον Γιώργο Αποστολάκη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.