Την απείλησαν να τη κάψουν με σίδερο και την λήστεψαν!

0

897797Τρεις άνδρες εισέβαλαν πρωί, πρωί στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Γλυφάδα. Οι αδίστακτοι δράστες έδεσαν τη γυναίκα και την οικιακή βοηθό της και απείλησαν να τις κάψουν με το ηλεκτρικό σίδερο για να αρπάξουν χρήματα

Όλα έγιναν, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, χθες το πρωί στις 11:00 στη Γλυφάδα. Η άτυχη 84χρονη και η οικιακή βοηθός της από την Ουκρανία βρίσκονταν στο σπίτι όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους τρεις αγνώστους. Οι ληστές είχαν μπει από το παράθυρο του σπιτιού. Αιφνιδίασαν τις δύο γυναίκες που δεν πρόλαβαν να καλέσουν βοήθεια, τις έδεσαν και στη συνέχεια έβαλαν το σίδερο στην πρίζα και άρχισαν να τις απειλούν.

Έντρομες οι δυο γυναίκες παρέδωσαν στους δράστες όσα χρήματα είχαν και κάποια κοσμήματα.

Οι ληστές εξαφανίστηκαν. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος τους.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΠροκηρύχθηκαν Εκλογές στη Νέα Δημοκρατία!
Επόμενο άρθροΙ.Μ. Μητρόπολη Ι.Φ.: Επιμνημόσυνη Δέηση για τα Θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.