Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Απλά «απολαύστε» το φωτορεπορτάζ από την «παιδική χαρά» της οδού Ιωνίας στη Νέα Φιλαδέλφεια:

nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (4)nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (18) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (17) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (16) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (15) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (14) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (13) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (12) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (11) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (10) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (1) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (2) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (3) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (5) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (6) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (7) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (8) nea-filadelfeia-paidikh-xara-ionias (9)

 

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Συνεδρίαση της Δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης – Δείτε τα θέματα
Επόμενο άρθροSΟS Δημάρχων για τα “μπλοκαρισμένα” χρήματα του ΕΣΠΑ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.