Όσοι είναι τακτικοί αναγνώστες τόσο της έντυπης μηνιαίας εφημερίδας μας, όσο και της καθημερινής 24ωρης ηλεκτρονικής του Fx-news, γνωρίζουν πολύ καλά την φιλοσοφία των ανθρώπων που ασχολούνται καθημερινά με το συγκεκριμένο τοπικό μέσο. Φιλοσοφία που έχει να κάνει με την καθημερινότητα του δημότη, τα μεγάλα του προβλήματα και φυσικά τα παιδιά του, τα παιδιά μας

Όσοι δεν είναι τακτικοί αναγνώστες μας, αρκεί ένα κλικ ΕΔΩ για να καταλάβουν την φιλοσοφία μας και τον τρόπο που σκεπτόμαστε.

Σίγουρα μια μειοψηφία δημοτών που κυρίως ασχολούνται με τα “πολιτικά” της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας θα ήθελαν να δίνουμε μεγαλύτερη βάση στο πολιτικό ρεπορτάζ και κυρίως στα “πιπεράτα” θέματα… τα οποία “πουλάνε” στα καφενεία και “δημιουργούν” κλίμα -σύμφωνα με την λογική τους- υπέρ ή κατά της διοίκησης της αντιπολίτευσης κλπ. Και σίγουρα θα ήθελαν να επιλέξουμε πολιτικό “στρατόπεδο” για να χρησιμοποιούν οι “μεν” ή οι “δεν” πολιτικά τα “στοχευόμενα” μικροπολιτικά δημοσιεύματα μας. Δυστυχώς η συγκεκριμένη τακτική είναι η επικρατούσα όχι μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ αλλά και σε όλο τον κόσμο. Πιέζοντας πολιτικά την μια ή την άλλη πλευρά, διαλέγοντας “στρατόπεδο”, εισπράττεις την “εύνοια” του “στρατού” που επέλεξες ή “εισπράττεις” την “εύνοια” εκείνου που “πυροβολείς”… για να σταματήσεις να τον “πυροβολείς”!!! Και να είστε σίγουροι ότι αυτή η εφαρμοζόμενη κατά κόρων τακτική, είναι σχεδόν η μοναδική οικονομική επιβίωση των περισσότερων ΜΜΕ…

Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για “αυτούς”, εμείς δεν θα πάρουμε… και όσο αντέξουμε οικονομικά!!! Όσο καταφέρνουμε και επιβιώνουμε από την στήριξη των επιχειρήσεων της πόλης μας που προβάλουν την επιχείρηση τους μέσω του Fx, και ενδιαφέρονται για την βελτίωση της καθημερινότητας τους και την ασφάλεια των παιδιών τους, θα είμαστε ΕΔΩ!!! (και ας επιχειρούν -με μικρή επιτυχία- κάποιοι μισαλλόδοξοι συκοφάντες να μας υπονομεύουν, έναντι των διαφημιζομένων μας).

“Θα ακούσει κανείς”;;; Κίνδυνος για τα παιδιά μας – Τρόμος για τους Γονείς!

DSC09547Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του Fx έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη “εκστρατεία” πληροφόρησης, ανάδειξης και κινητοποίησης για το μεγάλο θέμα των εγκαταλελειμμένων χώρων της πόλης μας. Χώροι, οι οποίοι έχουν γίνει μοδάτα “στέκια” κάποιων παιδιών της πόλης μας. Μαθητές Λυκείου, Γυμνασίου, ακόμα και Δημοτικού(!), επισκέπτονται τα συγκεκριμένα “στέκια”!!! “Στέκια”, στα οποία καθημερινά γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, παραβατικά άτομα τα χρησιμοποιούν για “περίεργους” σκοπούς κλπ. Και ας μην αναφέρουμε την υγιεινή τους και τις παγίδες θανάτου που κρύβουν οι “υποδομές” τους (Δείτε Αυτοψία by Fx-news).

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλο ρεπορτάζ-ντοκουμέντο του Fx για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτό θέμα. Ρεπορτάζ που θα παρουσιάσουμε τόσο στο επόμενο τεύχος της εφημερίδας μας, όσο και με ένα συγκλονιστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ!

Όποιος από εσάς θέλει να συνεισφέρει στο ρεπορτάζ για τα παιδιά μας, να μας δώσει πληροφορίες ή και την μαρτυρία του, να επικοινωνήσει μαζί μας στο info@fx-news.gr ή στην φόρμα καταγγελιών ΕΔΩ.

tromos-filadelfeia1

Προηγούμενο άρθρο25η Μαρτίου: Πρόγραμμα εορτασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΕπιστήμονες μιλούν για την αυτοκτονία του Βαγγέλη και το bullying
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.