Ο συνεστραμμένος οβελίσκος της Νέας Φιλαδέλφειας! (Φωτορεπορτάζ)

0

Το “σωτήριο” έτος του 2000 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο σύγχρονος γλύπτης Μπάμπης Βεκρής με πρωτοβουλία της “ακμαίας” τότε αντιπροσωπείας αυτοκινήτων της Renault (Μάβα), σε συνεργασία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και του ΥΠΕΧΩΔΕ, κατασκεύασε το γλυπτό από αλουμίνιο με το όνομα ‘The Twisted Obelisk’ (συνεστραμμένος οβελίσκος).

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ του Fx, πρόκειται για έναν συνεστραμμένο πύργο από ανοδιωμένο αλουμίνιο ύψους 15 μέτρων, το οποίο είναι τοποθετημένο σε δημοτικό χώρο στο 10ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο και ενδιάμεσα από αυτόν και το “κτήριο” της Μάβα.

“Απολαύστε” το έκθεμα και την “πλούσια φύση” από αγριόχορτα… με τα οποία είναι “αμπαλαρισμένο”:

Προηγούμενο άρθρο“Ζούμε Μαζί”: Ανακοίνωση για την εισβολή σε εκδήλωση και καταστροφή βιβλίων
Επόμενο άρθρο«Έμπρακτα Μαθήματα Φασισμού από “Αντιφασίστες”»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.