Απεργία Πέμπτης: Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ–ΠΟΕ ΟΤΑ για καθολική συμμετοχή…

0

poreia-apergia-sullalitirio-diadilosi1404887666Τη μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση  όλων των εργαζομένων στη δημόσιας διοίκηση και στην τοπική αυτοδιοίκηση ζητούν από τα μέλη τους η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ότι η «μαζική συμμετοχή  είναι η μόνη απάντηση αντίστασης και ανατροπής των πολιτικών της συγκυβέρνησης και της τρόικας».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους Συλλόγους-Μέλη της και τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους στην προετοιμασία της απεργίας και να συμμετάσχουν μαζικά τόσο στην Απεργία όσο και στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις. Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί.

ΑΔΕΔΥ

Η ΑΔΕΔΥ από την πλευρά της επισημαίνει ότι η 24ωρη Γενική Απεργία των Συνδικάτων (ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ) αύριο Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2014, πρέπει να αποτελέσει την επανεκκίνηση ενός διαρκούς,  πολύμορφου και συντονισμένου αγώνα που θα αποτρέψει την ολοκλήρωση της καταστροφής της ελληνικής κοινωνία και ταυτόχρονα θα επαναφέρει στο προσκήνιο την κοινωνία και τα αιτήματά του κόσμου της εργασίας για μισθούς που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, για δημοκρατία και εργασιακά δικαιώματα.

Η απεργία της Πέμπτης τονίζει η ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να αποτελέσει απάντηση στο νέο σχέδιο απολύσεων και διαθεσιμοτήτων στο Δημόσιο Τομέα, στη νέα απομείωση των μισθών των Δημοσίων Υπαλλήλων, στο Νομοσχέδιο επιλογής Προϊσταμένων στο Δημόσιο και  στην εκχώρηση των νευραλγικής σημασίας τομέων του κοινωνικού κράτους και της δημόσιας περιουσίας

Προηγούμενο άρθροΑπεργία Πέμπτης: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Επόμενο άρθρο«Δεκτό το αίτημα του Δήμου για αναστολή της κατάσχεσης από την ΕΥΔΑΠ, με απόφαση του Πρωτοδικείου»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.