Μια ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη μουσική, χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις διοργανώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη Λέσχη Φιλίας ΑμεΑ, προσκαλώντας τους δημότες σε μια καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στη δύναμη της μουσικής να ενώνει ανθρώπους και γενιές.
Η εκδήλωση με τίτλο «Το ταξίδι της μουσικής» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 17:30 στον χώρο του ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας και αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και συγκίνησης.
Ένα μουσικό ταξίδι από τη λατέρνα μέχρι τη ντίσκο
Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερο μουσικό οδοιπορικό που θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες σε διαφορετικές εποχές της ελληνικής και διεθνούς μουσικής.
Από τη νοσταλγική λατέρνα και τα αγαπημένα λαϊκά ακούσματα μέχρι τις μπουάτ και τη χρυσή εποχή της ντίσκο, η εκδήλωση φιλοδοξεί να ξυπνήσει όμορφες μνήμες και συναισθήματα σε μικρούς και μεγάλους.
«Η μουσική αποτελεί μια παγκόσμια γλώσσα που ενώνει ανθρώπους, δημιουργεί αναμνήσεις και ενισχύει τη συμμετοχή στην κοινωνική ζωή.»
Στο επίκεντρο η κοινωνική ένταξη και η συμπερίληψη
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
Βασικός στόχος είναι η ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης, της ισότιμης συμμετοχής και της δημιουργικής έκφρασης των ατόμων με αναπηρία, μέσα από δραστηριότητες που προάγουν την αλληλεπίδραση και την κοινωνική συνοχή.
Η Λέσχη Φιλίας ΑμεΑ συνεχίζει να αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα κοινωνικής προσφοράς στην πόλη, αναπτύσσοντας δράσεις που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή και την ενεργή παρουσία των μελών της στην καθημερινή ζωή.
Ανοιχτό κάλεσμα στους δημότες
Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, καθώς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και ΑμεΑ, Μανώλης Διαγουμάς, καλούν τους πολίτες να δώσουν το παρών στη γιορτή και να στηρίξουν έμπρακτα τις δράσεις που προάγουν τη συμπερίληψη και τον πολιτισμό.
Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί
ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας
Λεωφόρος Δεκελείας 154
Τετάρτη 3 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 17:30
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει μια όμορφη καλοκαιρινή συνάντηση για ανθρώπους κάθε ηλικίας, σε μια γιορτή γεμάτη μουσική, αισιοδοξία και θετική ενέργεια.






























