Σε εξέλιξη βρίσκονται σήμερα εργασίες πρασίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της καθημερινής φροντίδας των δημόσιων χώρων της πόλης. Τα συνεργεία εργάζονται σε πάρκα, πλατείες και δρόμους με στόχο τη συντήρηση και την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.
Παρεμβάσεις σε πάρκα και γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας
Σύμφωνα με την ενημέρωση, συνεργείο της υπηρεσίας Πράσινο-Τεχνική βρίσκεται σήμερα στο πάρκο Κολοκοτρώνη και Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Φιλαδέλφεια, πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης και περιποίησης του χώρου.
Παράλληλα, δεύτερο συνεργείο εργάζεται σε σημεία της πόλης στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Νέας Φιλαδέλφειας, συγκεκριμένα:
-
Στην περιοχή κοντά στο Jumbo
-
Στην πλατεία Υψηλάντη
Οι εργασίες αφορούν τη φροντίδα του πρασίνου και τη συντήρηση κοινόχρηστων χώρων που χρησιμοποιούν καθημερινά οι κάτοικοι.
Κλαδέματα δέντρων σε δρόμους της πόλης
Την ίδια στιγμή, το συνεργείο πρασίνου πραγματοποιεί κλαδέματα δέντρων στη Νέα Φιλαδέλφεια για λόγους ασφάλειας και σωστής ανάπτυξης της βλάστησης.
Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται:
-
Στην οδό Σμύρνης
-
Στον πρώην χώρο του Π.Ι.Κ.Π.Α.
Τα κλαδέματα αποτελούν βασικό μέρος της συντήρησης του αστικού πρασίνου και συμβάλλουν στην ασφάλεια πεζών και οδηγών.



































