Κλειστό λόγω ανακαίνισης το ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας

0

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

To KEΠ Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου μας θα παραμείνει κλειστό από 31.05.2024 και μέχρι νεοτέρας εξαιτίας εκτέλεσης εργασιών κτιριακής ανακαίνισης και τεχνολογικής αναβάθμισής του, η δαπάνη των οποίων καλύπτεται από ευρωπαϊκή επιχορήγηση με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Το προσωπικό και τα αρχεία του ΚΕΠ Νέας Φιλ/φειας θα μεταφερθούν προσωρινά και θα συστεγαστούν εντός των χώρων του ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας (δ/νση: Aχαρνών 467 και Χρυσαλλίδος, Νέα Χαλκηδόνα, παραπλεύρως Super-market Σκλαβενίτης, τηλ. 210-2582794, 210-2582789, e-mail: d.neashalkidonos@kep.gov.gr) το οποίο επαναλειτούργησε προσφάτως.

2. Το κοινό θα μπορεί να εξυπηρετείται κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα  μόνο  από το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας, του οποίου το ωράριο – από 1.06.2024 και μέχρι νεοτέρας – θα είναι διευρυμένο με δύο βάρδιες καθημερινά πλην της Παρασκευής και συγκεκριμένα διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Δευτέρα έως και Πέμπτη  : 8.00 π.μ. – 19.30 μ.μ.
Παρασκευή                          : 8.00 π.μ. – 13.45 μ.μ.
Σάββατο                               : 8.00 π.μ. – 13.30 μ.μ.

3. Οι πολίτες οι οποίοι ειδοποιούνται για την παραλαβή των τελικών διοικητικών πράξεων σε συνέχεια υποβολής αιτήσεών τους, είτε μέσω του ΚΕΠ Ν. Φιλ/φειας, είτε μέσω του ΚΕΠ Ν. Χαλκηδόνας, παρακαλούνται πολύ, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή εντάσεων με τους υπαλλήλους, όπως προσκομίζουν απαραίτητα και επιδεικνύουν το αποδεικτικό έγγραφο -Βεβαίωση υποβολής αιτήματός τους το οποίο τους χορήγησε το ΚΕΠ κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Προηγούμενο άρθροPadel Club Νέας Φιλαδέλφειας – Το νέο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του Αθλητισμού
Επόμενο άρθροΑρχίζει το Summer Camp του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.