Στο σκοτάδι το άλσος – Ξήλωσαν καλώδια από το δίκτυο φωτισμού

0

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δήμου:

Μήνυση κατά αγνώστων για βανδαλισμό δημόσιας περιουσίας και κλοπή – χωρίς φωτισμό μεγάλο τμήμα του Άλσους Ενημερώνουμε τους πολίτες πως σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου 2024, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστων για μεγάλο βανδαλισμό δημόσιας περιουσίας και κλοπή.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες φαίνεται πως παραβίασαν και κατέστρεψαν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και επιπλέον αφαίρεσαν 700 μέτρα καλώδιο από το δίκτυο φωτισμού στο βόρειο τομέα του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας. Πρακτικά δεν υπάρχει πλέον φωτισμός σε μεγάλο τμήμα του Άλσους μας.

Επιπλέον, άγνωστοι φαίνεται πως επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα καλώδια του δικτύου φωτισμού και στην βόρεια είσοδο του Άλσους, από τη Νέα Ιωνία.
Ως Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κάνουμε κάθε δυνατή ενέργεια για την ύπαρξη ασφάλειας και την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας και απευθύνουμε έκκληση στις αρμόδιες αρχές για τη διαφύλαξη των υποδομών της πόλης μας.

 

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία για τον τελικό του Conference League – Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με αξιωματούχους της UEFA
Επόμενο άρθροΤελικός Conference League: Drones, ελικόπτερα και 3 ζώνες ελέγχου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.