Πολιτών Πολιτεία: Απάντηση στην Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Τομπούλογλου

0

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία”:

Νέα Φιλαδέλφεια, 15/03/2024

Η Δημοτική Αρχή έπραξε με καθυστέρηση 6 ημερών το αυτονόητο. Αυτό που ζητήσαμε ως παράταξη από την περασμένη Κυριακή, 24 ώρες μετά το συμβάν, αυτό που ζητούσε σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση όλες αυτές τις ημέρες.

Πλέον (έστω και από αυτό το κομμένο βίντεο) ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Επιμένουμε στην αποπομπή Αθανασόπουλου, και μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου αποσπάσματος ζητάμε την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων της Επικοινωνίας από την Αν. Δημάρχου και υπερ – Αντιδήμαρχο κα Παπαλουκά, καθώς οι χειρισμοί της στην αποκαλούμενη από την Δημοτική Αρχή “ενημέρωση – συνέντευξη τύπου”, ήταν το λιγότερο ανεπαρκείς και διόλου κατευναστικοί.
Υγ. Αφού κ. Τομπούλογλου επιμένετε στους παραπλανητικούς και βαρύγδουπους τίτλους, για πείτε μας ποιο ήταν ακριβώς το ψέμα στην τοποθέτηση του Γ. Βούρου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 13 Μαρτίου ή στην γραπτή του δήλωση; Με χαρά αναμένουμε την απάντησή σας…
Προηγούμενο άρθροΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της εορτής της Αποκριάς
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΠΙΕΔ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.