Δήμος ΝΦ/ΝΧ: Ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό έργο της ΣΚΡΑ και για τα έργα στην οδό Πίνδου

0

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Δημοτικής Αρχής, με αφορμή την έναρξη των εργασιών για το αντιπλημμυρικό έργο της περιοχής γύρω από την οδό Σκρα. Στην ενημέρωση, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, εξέθεσε τις πτυχές του ζητήματος και εξήγησε αναλυτικά, με τη συνδρομή εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και της αναδόχου εταιρείας όσα θα συμβούν στο τμήμα της οδού Πίνδου όπου θα γίνουν εργασίες στο πλαίσιο του αντιπλημμυρικού έργου, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα αφαιρεθούν προσωρινά λίγα δένδρα από το σημείο εκείνο. Την εκδήλωση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων, Ευτυχία Παπαλουκά.

Μετά την ενημέρωση από τον κ. Δήμαρχο και τις εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής και της αναδόχου εταιρείας, υπήρξε ζωντανός διάλογος, απαντήθηκε το σύνολο των δεκάδων ερωτήσεων που υπεβλήθησαν από πολίτες και αναδείχθηκε η πολιτική βούληση της διοίκησης Τομπούλογλου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα το έργο, το οποίο θα βελτιώσει καθοριστικά την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών, την βιωσιμότητα των υποδομών, υπηρεσιών και φυσικού περιβάλλοντος. Ένα έργο που επί δεκαετίες αποτελεί διεκδίκηση των κατοίκων της βόρειας Νέας Φιλαδέλφειας και για το οποίο η Διοίκηση Τομπούλογλου πραγματοποίησε την δέσμευσή της ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο του 2024, δύο μόλις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της.

Προηγούμενο άρθροΔείτε την εβδομαδιαία εκπομπή ενημέρωσης στο Youtube: To αντιπλημμυρικό έργο, το κλείσιμο της γέφυρας Πίνδου, κόψιμο δέντρων
Επόμενο άρθροΔήλωση Γιάννη Τζέλη για την κοπή των δέντρων χωρίς άδεια αλλά με προσωπική εντολή Δημάρχου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.