Γίνε εθελοντής στον τελικό του CONFERENCE LEAGUE

0
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας συμμετέχει ενεργά στην προετοιμασία της διεξαγωγής του τελικού αγώνα του Conference League, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ (OPAP Arena) στις 29 Μαΐου 2024.
Σε αυτό το πλαίσιο καλεί κάθε δημότη, κάτοικο ή εργαζόμενο της πόλης μας που επιθυμεί να συμμετάσχει ως εθελοντής και να ζήσει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της Ελλάδας για το 2024.
Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να διαθέτουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα εθελοντισμού, ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://volunteercommunity.uefa.com/
Πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=53271&NewsType=21
Προηγούμενο άρθροΓιάννης Τομπούλογλου: «Η πόλη μας ξαναγίνεται οικογένεια»
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.